49
Следвайте ни

Смолян настоя за по-добро стопанисване и нормален път до Чудните мостове

viber icon

Областният управител Емил Хумчев  проведе първа работна среща днес с министър Борислав Сандов в МОСВ. На срещата дискутирахме наболели въпроси, свързани с екологични проблеми в област Смолян., посочи Хумчев. Той постави на вниманието на министъра на околната среда и водите и вицепремиер проблема за начина на стопанисване и управление на природната забележителност Чудните мостове.

„Борислав Сандов пое ангажимент да провери въпроса и да направи всичко възможно този обект с туристическо значение да се използва правилно за благото на хората и развитието на района около село Забърдо и цялата Смолянска област. Също така бе отчетено, че трябва да се подобри достъпът до тази природна забележителност, която привлича целогодишно хиляди туристи“, каза областният управител Емил Хумчев. На срещата присъства и кметът на Забърдо Валентин Черпоков.

Петя Гайдарова

Петя Гайдарова

Репортер-редактор - екип "Регион" Смолян

Петя Гайдарова е кореспондент на в. „Марица“ в Смолян. Завършила е "Български език, литература и история" в ПУ „П. Хилендарски“ и „История“ в Югозападен университет "Н. Рилски“. Има квалификация на BBC World Training Trust.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?