49

След скандал: Осъдиха смолянчанин на 200 лева глоба и 40 часа труд

Глоба по Указа за борба с дребното хулиганство в размер на 200 лева и 40 часа безвъзмезден труд в полза на обществото наложи Районният съд в Смолян на 27-годишен смолянчанин.

До наказанието се стигнало след скандал в жилищен блок на ул. "Соколица" около 8.30 часа сутринта на 19-ти ноември. Жена от блока видяла някого да уринира на междустълбищната площадка и се обадила възмутена на тел. 112. Пристигналите полицаи потърсили извършителя в съседен апартамент, където се била събрала компания. Цяла нощ групата била на дискотека, след което си допивала на площада, където наряд по обществения ред ги предупредил да се прибират.

Шестима млади мъже се запътили към жилищния блок, където влезли шумно. Съседка излязла да види какво става и подала сигнала. След като дошли полицаите, тя попитала директно Д.Б. защо е пикал на площадката. Същият отрекъл, но не е посочил кой го е извършил. Тъй като тя продължила да се разправя с него, той я наругал и напсувал, стиснал юмруци и тръгнал към нея, което предизвикало полицаите да го спрат и да го повалят на земята, след което да го задържат. 

Заради предишни хулигански прояви магистратите му присъдиха общо наказание. 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Д.Б.

Д.Б.

24.11.2022 | 13:31

"Простатата ми алармира, често...и затуй!'

Отговори
0 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?