Следвайте ни

Шеф готвачите на Смолян изненадаха с топъл обяд служители на първа линия в РЗИ

viber icon

Професионалните готвачи от Chef's club Smolyan изненадаха с топъл обяд днес служителите на първа линия в РЗИ - Смолян. По повод втория рожден ден на клуба решихме да направи два дни подред топъл обяд за 10 от служителите на РЗИ, които са на първа линия, както и за аптекари в 
района на болницата в Смолян, каза Татяна Трайчева от клуба. 


"Като много други събития, така и рождения ни ден е засегнат от ограничителните мерки.
Водени от нашия професионализъм и благотворителните инициативи, решихме да сготвим топъл обяд за лица от първа линия с борба с пандемията. В рамките на два дни ще предоставим храна на  
служители от РЗИ, а на третия ден на служителите на аптеките в района на болницата. Обядът ще се приготви от професионалните ни готвачи с наши и дарения от анонимни дарители. Всички работещи на първа линия тази година да бъдат благословени, а празниците им да бъдат ведри и с обичаните от тях хора! Пожелаваме на екипа на РЗИ- Смолян да продължи да отстоява  професионализма си и да се радва на семейно щастие и крепко здраве!", обявиха от клуба. 


Готвачите не за първи път подаряват сготвена храна, предните им акции бяха за нуждаещи се и  социално слаби хора от града и селата. 

Петя Гайдарова

Петя Гайдарова

Репортер-редактор - екип "Регион" Смолян

Петя Гайдарова е кореспондент на в. „Марица“ в Смолян. Завършила е "Български език, литература и история" в ПУ „П. Хилендарски“ и „История“ в Югозападен университет "Н. Рилски“. Има квалификация на BBC World Training Trust.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?