Следвайте ни

Семейни войни: Пиян разби зъбите и счупи 4 ребра на пастрока си

viber icon

41-годишният Е.И. е задържан за 24 часа след като пребил пастрока си в смолянското село Могилица. Мъжът нанесъл побоя в дома им на ул. "Кокиче" в селото около 13 часа. В къщата живеят той, майка му и 57-годишният му пастрок. Той започнал да налага пастрока си с юмруци след пореден скандал. Със серия от удари и ритници му избил преден зъб и му счупил четири ребра. Пребитият мъж е откаран за лечение в областната болница без опасност за живота.

Предстои да се уточни дали телесната повреда е лека или средна, след медицински експертизи, казаха запознати със случая.

В семейството редовно стават битови скандали. 41-годишният Е.И. често употребявал алкохол и биел майка си и пастрока си. Жената подавала много пъти сигнали в полицията за домашно насилие, но после винаги ги оттегляла. 

 

Петя Гайдарова

Петя Гайдарова

Репортер-редактор - екип "Регион" Смолян

Петя Гайдарова е кореспондент на в. „Марица“ в Смолян. Завършила е "Български език, литература и история" в ПУ „П. Хилендарски“ и „История“ в Югозападен университет "Н. Рилски“. Има квалификация на BBC World Training Trust.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай