Следвайте ни

С първо място за Украйна завърши Световното първенство по риболов в Девин

viber icon

Първите места за индивидуално и отборно представяне на Световното първенство по риболов в Девин завзеха участниците от Украйна.

При индивидуалните надпревари първо място зае Назари Бошченко -Украйна, второто място завоюва България в лицето на Георги Гетов, а на третото се нареди Роберто Де Болтоли от Румъния.

В отборното представяне призьор е отбора на Украйна, следван от този на Италия. На трето място се подреди българския тим.

"С постоянство и упорит труд всеки е способен да спечели. Така днешните подрастващи ще бъдат победители утре. Бъдете живи и здрави и се гответе за Световното първенство по риболов следващата година, което ще бъде проведено в Португалия", каза вицепрезидентът на Международната федерация по спортен риболов Игор Чиняков.

"Радвам се, че бяхме домакини на 18-то по ред Световно първенство по риболов. Надявам се, че сте останали с добри впечатления от нашия прекрасен град, природата ни и родния ни край. Надявам се, че ще се връщате отново за отдих и туризъм. Вярвам, че ще имате повече време да се запознаете с нашите богатства", каза на закриването на форума кметът на община Девин Здравко Иванов. 

Петя Гайдарова

Петя Гайдарова

Репортер-редактор - екип "Регион" Смолян

Петя Гайдарова е кореспондент на в. „Марица“ в Смолян. Завършила е "Български език, литература и история" в ПУ „П. Хилендарски“ и „История“ в Югозападен университет "Н. Рилски“. Има квалификация на BBC World Training Trust.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?