Ромео от Мадан снима порно с непълнолетна

30-годишен мъж от Мадан се размина само с наказание пробация, затова че снимал и качил в интернет порно с непълнолетното си гадже. Мъжът заснел и създал 20 видеофайла, на които с 16-годишната тогава ученичка Р.А.К. правят полови сношения. Във видеата са заснети и блудства с момичето и похотливо излагане на половите й органи. Срещу порно оператора бяха повдигнати две обвинения - че е създал порнографски материали и че е разпространил 2 видеофайла до неустановен брой хора в интернет и по месинджър на 3 декември 2017 г.. Ф. Д. К. е от Мадан, със средно образование, безработен, неженен и неосъждан. Пред полицаите той признал вината си. Приятелката му, която вече е пълнолетна, също е разпитана и казва, че за заснетото не е давала съгласие. След като бил уличен, мъжът изтрил всички файлове от лаптопа си, но те са възстановени от вещи лица за делото. В съдебна зала става ясно, че мъжът убедил момичето да се снимат, като и обещал да не показва файловете на никого.

След четири месеца обаче отношенията им се влошили и девойчето му заявило, че не иска да се среща повече с него и иска да прекратят връзката. Девойката си хванала друго гадже и това ядосало бившия й възлюбен, който й заявил, че е ще разпространи в интернет заснетите от него видеа с порно. Девойката споделила това с новия си приятел, който се срещнал с бившия и го помолил да не разпространява в интернет видеата. Същата вечер обаче изоставения любовник разпространил в интернет две видеа с порно с бившето гадже. Девойката разбрала от нейна съученичка, че в група във фейсбук има два видео файла как прави полови сношения с маданчанина. От видеата се заинтересувала и полицията и започнала проверка.

Районният съд в Мадан му наложи една година пробация и да плати разноските по дознанието от 231 лева. В полза на държавата са му отнети лаптопа „Lenovo G570" и мобилния телефон. Според магистратите, причините да снима и разпространява порно са ниското правно съзнание на маданчанина, желанието му да афишира сексуална разкрепостеност пред трети лица и ревност. В мотивите си съда заявява, че "обществената опасност на деянието е сравнително невисока, с оглед засегнатите обществени отношения, мястото, времето, начина на извършване на престъплението и обстановката, при която е извършено, настъпилия престъпен резултат. Касае се до създаването на не голям брой снимки и видео-файлове с порнографско съдържание, което е станало по време на интимните контакти между подсъдимия и непълнолетната и с нейно съгласие, като само два от създадените видеофайлове са били разпространени, поради ревност от страна подсъдимия след като е разбрал, че иска да преустанови връзката си с него".

Магистратите отчитат и чистото му съдебно минало, направените самопризнания, критичното му отношение към стореното и добрите характеристични данни на изоставения Ромео.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?