Следвайте ни

Редят изложба с военни отличия в Батак

Новини от Пазарджик и региона

viber icon
Месец на културно-историческото наследство организира за 11-та поредна година Историческият музей в Батак. Традиционната поредица от събития започва днес и продължава до 20 ноември, като във всеки от дните са организирани разнообразни събития. Едно от тях е отбелязването на 60-годишнината на музея.


Програмата започва с на гостуващата временна експозиция „За честта и славата на България” на РИМ-Смолян. Откриването е довечера от 17 часа в Музейния информационен център.
Експозицията акцентира и популяризира както историята на българската наградна система, така и високата художествена стойност на отличията като произведения на ювелирното изкуство. Тя 142 автентични образци от монархическата и народно-републиканската системи (1879 – 1991 г.)./ "Пазарджишка Марица"

Дора Цветкова

Дора Цветкова

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Дора Цветкова е завършила Българска филология в ПУ "П. Хилендарски" през 2000 г. Междувременно работи като учител в различни учебни заведения и специализира "Управление на малка фирма" към Центъра за пазарна икономика в Пловдив. През 2000 г. започва работа в медийния сектор – в. "Новини в цени" и "Знаме". От 2011 г. е в екипа на "Пазарджишка Марица".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?