71
Следвайте ни

Председателят на ОбС - Чепеларе подаде оставка

viber icon

Председателят на ОбС - Чепеларе Пантелей Мемцов подаде оставка от поста си и напусна местния парламент. Той е подал заявление до ОИК - Чепеларе и с решение на комисията от 25 октомври т.г.  предсрочно са прекратени пълномощията му като общински съветник от листата на Коалиция БСП за България.  

Причината е, че ще започвам нова работа, която е несъвместима с позицията ми на общински съветник, каза пред "Марица" Мемцов.

На негово място в местния парламент трябва да влезе следващият от листата на Левицата, д-р Анастас Талев, но той е зает със специализация и в ОбС клетва като общински съветник най-вероятно ще положи третият в листата - Елена Лапавичева.

До избора на нов председател местния парламент ще се ръководи от заместник председателя на ОбС Гергана Качакова.

Мемцов дълги години бе общински съветник в Чепеларе, а от последния мандат го оглавяваше. Той е дългогодишен председател на Регионална туристическа асоциация "Родопи".

 

Петя Гайдарова

Петя Гайдарова

Репортер-редактор - екип "Регион" Смолян

Петя Гайдарова е кореспондент на в. „Марица“ в Смолян. Завършила е "Български език, литература и история" в ПУ „П. Хилендарски“ и „История“ в Югозападен университет "Н. Рилски“. Има квалификация на BBC World Training Trust.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?