Следвайте ни

Питбул нападна 11-годишно дете край Хасково

viber icon

Питбул се нахвърли върху 11-годишно момиче в хасковското село Малево, пише Haskovo.info.

Инцидентът е станал снощи около 19 часа.

Детето има наранявания по гърба. Родителите му обаче не извикали линейка.

Хората призовават да се вземат мерки, защото ги е страх да излязат на улицата. Инцидентът е станал снощи в махалата до църквата, когато кучето било изпуснато от двора, излязло на улицата и нападнало момичето.

Кметът на селото е разговарял със собствениците на питбула и е поискал от тях да го махнат от селото.

Преди няколко месеца питбул нападна минувачи на улица в Хасково. Животното още е в кучешкия приют и предстои да бъде решена съдбата му.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Радомир

23.07.2019 | 12:41

УЖАС!-отново кучетата страдат заради ЧОВЕШКОТО БЕЗХАБЕРИЕ И НЕ ЖЕЛАНИЕ ДА НАУЧАТ ЖИВОТНОТО ДА ПРИНАДЛЕЖИ НА КОМАНДИ! А и щом е нападнало човек, то значи е бил или не добре дресиран или държан на верига без да му се обръща НИКАКВО АМА ГРАМ ВНИМАНИЕ!-ЩО НЕ СЕ ЗАМИСЛИТЕ МАЛКО И НЕ СЕ ОСЪЗНАЕТЕ ЧЕ НЕ КУЧЕТО Е ВИНОВНИ А НАЧИНА ПО КОЙТО ТО Е ОТГЛЕДАНО!-АКО НЕ МУ СЕ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ И АКО СЕ ДЪРЖИШ СЪС ЖИВОТНОТО КАТО С ТАКОВА МН ЯСНО ЧЕ ЩЕ ПРАВИ ГЛУПОСТИ И ЩЕ ИМА НАХАПАНИ ХОРА, 100% ТВА Е КУЧЕ С НЕДОБРО ВЪЗПИТАНИЕ! ХОРА ЗАПОМНЕТЕ!-НЯМА ЛОШИ КУЧЕТА-ИМА ЛОШИ СТОПАНИ!!!!!!!!

Отговори
3 0

Снежана

22.07.2019 | 21:49

Кучетата само с намордници да се разхождат ,да има тежки санкции за собствениците,които не го спазват!Защо все чакаме да се случи най- лошото,хората ли са важни или кучетата?

Отговори
3 1

Лала

22.07.2019 | 19:07

Така вече май се заяждате с порадата и май нямате достатачно новини за да пишете друго нещо или ще е питбул или ще е колко скъпо на плажа

Отговори
7 3

Ana

22.07.2019 | 18:08

Да мрат собствениците!!!

Отговори
3 3

Сиси

22.07.2019 | 17:11

Да продължаваме да търпим тези издевателства над нас! Чета по новините че кучкари те щели да излизат на протест ако държавата не създаде комисия която да решава кое куче е агресивно, а нас кучетата но хапят, разкъсват, нападат и ние си мълчим и пишем. Кога ние потърпевшите ще излезем на протест срещу отглеждането и пускането без надзор на опасни кучета???

Отговори
6 8

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?