Следвайте ни

Пиян ром отвлече жена и се гаври с нея

Гнусната случка станала в Любимец, докато жертвата се връщала на семеен празник

viber icon

Пиян ром от Любимец отвлече млада жена от семейното й тържество и се гаври с нея, съобщиха от полицията. По неофициална информация е задържан 22-годишният извършител, който е криминално проявен и регистриран за подобни прояви. Само намесата на кмета Анастас Анастасов предотвратила повторение от случая в Русе, където Северин Северинов изнасили и уби телевизионната водеща Виктория Маринова.

Семейството на жертвата се събрало да празнува рожден ден край басейн "Рай" в Любимец. Наложило се жената да отиде до дома си за кратко.

Върнала се и паркирала автомобила си край басейна. ​Тогава нападателят я сграбчил и завлякъл в треволяците край река Марица. ​Точно в този момент започнала  традиционната заря в чест на ​рожденика. ​Така писъците на жертвата били заглушени от фойерверките. 

В продължение на почти два часа озверелият ​ром малтретирал младата ​жена. ​Биел я, разкъсал й дрехите и я зпалашвал  с убийство. Бандитът влачил жертвата си около половин километър из храсталаците по брега на Марица.

Нападателят не успял да изнасили жертвата си, защото бил много пиян. Междувременно съпругът на изчезналата започнал да се притеснява, че я няма. Не я търсил по телефона, защото го оставила на масата.  ​Той сигнализирал на тел. 112, откъдето му обяснили, че ​полицията може да започне издирване 10 часа след изчезването на жертвата. Благодарение на намесата на кмета на Любимец А​настас Атанасов ​служителите на МВР ​били вдигнати на крак. ​В издрването се ​включили и всички ​от компанията. Безпомощната жена била открита ​край ракиения казан. Преди това насилникът й видял светлините от многото прожектори и офейкал. Няколко часа по-късно обаче бил издирен и арестуван.

"В момента разследването е под наблюдението на Районна прокуратура - Свиленград. Не е изключено обаче то да бъде поето от окръжното държавно обвинение в Хасково, ако се стигне до преквалифициране на отвличане към гнусното деяние", коментираха запознати със случая./Марица

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?