Следвайте ни

Пътищата в региона са проходими

viber icon

ХАСКОВО, Марица

Пътищата в Хасковска област тази сутрин са проходими , но при тежки зимни условия. След падналия нов сняг има затворени само три отсечки в община Свиленград- това са Студена-Радовец, Студена-Левка и Студена-Сладун. От пътно управление увериха, че още от сутринта започват работа там, за да се отворят пътищата от и за село Студена.
По пътя Княжево-Тополовград-Харманли остава задължително движението с вериги за всички коли над 3,5 тона.
„Продължават сигналите за проблеми с магистрала ”Марица”, те постъпват при нас в областна администрация, тази нощ са постъпвали на дежурните телефони на общините. Имам уверения от Областна пътно управление, че по аутобана работят 38 машини и се стараят да чистят. Късно снощи в района на Харманли и Любимец платното беше вече много добре изчистено, това установих на място, но в района на Димитровград в посока Пловдив качеството не е, каквото бихме искали всички като шофьори”, заяви областният управител на Хасково Станислав Дечев.
Днес очакваме снеговалежите в областта да продължат. Затова още веднъж се обръщам към шофьорите, да не предприемат пътувания, ако не са наложителни./Марица

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?