Следвайте ни

Пампорово стартира ски сезона с отлични писти, вижте промоциите

viber icon

При стриктни противоепидемични мерки от днес стартира по-голямата част от ски зона Пампорово. Снежните условия в курорта са добри за средата на декември. С навременната реакция и производството на изкуствен сняг са отлично подготвени и отворени писти №1 - Язовира, №1А - Байпас Малката стена, №6 - Туристическа, №10 - Дельово дере, №11 - Картола, №12 - Стойките", съобщиха от Пампорово АД.

От стопанина на пистите и лифтовете в курорта заявяват, че едно от основните нововъведения през този сезон и следващите няколко години е максималното дигитализиране на основни услуги в курорта с цел улеснението и безопасността на клиентите. От тази седмица стартира новата онлайн платформа на курорта на www.pamporovo.me. 

Закупените онлайн лифт карти ще могат да бъдат взимани от ключови места в курорта от специални „pick-up” устройства, където чрез сканиране на уникален QR код, без всякакъв физически контакт, клиентите ще получат своята лифт карта. Ще се предлагат също пластики за многократна употреба, които ще могат лесно да бъдат презареждани онлайн. 

И през този сезон на разположение на всички посетители ще бъде Туристически център Пампорово, където освен съдействие и информация за курорта гостите на Пампорово ще могат да се възползват и от различни алтернативни услуги и активности, сред които зимни преходи и преходи със снегоходки, конна езда, моторни шейни и други. Актуална информация всеки може да получава в сайта и на телефон 0700 17 702 чрез автоматизирана „SNOWTISS” система или оператор.

Промоция

Има специални промоционални цени до 27 декември включително. Целодневната лифт карта в периода ще струва 52 лв. за възрастен и 31 лв. за дете, а ски пакет с включена лифт карта и ски оборудване ще бъде на цена от 62 лв. за възрастен и 38 лв. за дете. Запазват се промоционалните периоди за лифт картите в дните от 11-и до 15-и и от 18-и до 22-ри януари (включително), както и след 8 март 2021 година. Въвеждат се два нови вида лифт карти - за младежи до 18 години и за лица над 65 години. Нов атрактивен продукт в продажба ще бъде лифт карта със ски оборудване, при който клиентът реално ще заплаща стойността на лифт картата и ще получава в добавка оборудването на символична цена.

Петя Гайдарова

Петя Гайдарова

Репортер-редактор - екип "Регион" Смолян

Петя Гайдарова е кореспондент на в. „Марица“ в Смолян. Завършила е "Български език, литература и история" в ПУ „П. Хилендарски“ и „История“ в Югозападен университет "Н. Рилски“. Има квалификация на BBC World Training Trust.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?