Следвайте ни

Откриха жестоко пребит ловец в родопско село

Потрошен от бой е открит през нощта в неделя 59-годишен ловец. Пострадалият е със 4 счупени ребра, счупена скула и хематом на лявото око.

Инцидентът е станал в 1 часа през нощта пред ресторанта в центъра на селото, след като ловната дружинка се събрала и открила с купон и концерт ловния сезон. Ловците се почерпили и в разгара на купона пострадалият се скарал с друг авджия за ловни кучета.

След това не става ясно кой е станал инициатор ловецът да бъде пребит. Задържани са четирима - М.А. на 40 г., Е.К. на 38 г., А.Е. на 26 г. и Б.У. на 39 г. От тях един е заподозрян за побоя.

Всички присъствали са разпитани, но казват, че не са видяли и чули нищо, обясниха запознати със случая. Пострадалият бил намерен на стълбите на ресторанта в окаяно състояние. Той е транспортиран от екип на ЦСМП-Смолян в МБАЛ-Смолян. След това е закаран в пловдивска клиника, но няма опасност за живота му. По случая е образувано досъдебно производство.

Петя Гайдарова

Кореспондент Смолян екип "регион"

Петя Гайдарова е кореспондент на в. „Марица“ в Смолян. Завършила е "Български език, литература и история" в ПУ „П. Хилендарски“ и „История“ в Югозападен университет "Н. Рилски“. Има квалификация на BBC World Training Trust.   Още

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?