Следвайте ни

От Пампорово организират масово почистване на курорта на 5 юни

viber icon

Масово почистване на планинските склонове организират на 5 юни в курорта Пампорово. След стопяване на снеговете се показаха доста нелицеприятни гледки от човешка дейност и е нужна намесата ни, за да има природата вида, който всички искаме, казват от Туристическия център в Пампорово. Стопанинът на лифтовете и пистите в курорта провежда инициативата за масовото почистване съвместно с общините Смолян и Чепеларе, спортни клубове и организации и бизнесът в курорта. От Пампорово се надяват да привлекат и любители на курорта, които да се включат в почистването. Сборният пункт е на плац Студенец, където ще се направи разпределение на групите по райони. За всички доброволци са осигурени ръкавици и чували за боклук. Специално за събитието през целия ден ще работят безплатно лифтовете в курорта, а за присъстващи деца до 16 години ще бъде осигурен безплатен достъп до атракционите в парк Язовира. 

На снимката: От Пампорово маркираха още един маршрут за туристите, които обичат пешеходните преходи. Новият преход е до връх Соколица.

Петя Гайдарова

Петя Гайдарова

Репортер-редактор - екип "Регион" Смолян

Петя Гайдарова е кореспондент на в. „Марица“ в Смолян. Завършила е "Български език, литература и история" в ПУ „П. Хилендарски“ и „История“ в Югозападен университет "Н. Рилски“. Има квалификация на BBC World Training Trust.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?