49

Още има добри хора! Да помогнем на малкия храбрец Любчо от Смолян

Призив за помощ на 36-годишна смолянчанка трогна родопчани. Антония Емилова моли хората да помогнат на едно от двете й деца да има пълноценен живот.

„Родих Любчо на 12 февруари 2013 г. - втората най-щастлива дата в моя живот. Раждането мина нормално, беше най-красивото бебе, а аз бях на седмото небе от щастие до мига, в който лекарят ми каза: "Тони, има проблем с бебето ти - роди се без анус, ще трябва да го транспортираме за Пловдив", разказва майката. След поредица неуспешни операции в България, родителите потърсили помощ в клиника в Турция, а необходимите средства за операции  и последващи манипулации са непосилни за семейството, което е натрупало достатъчно дългове заради лечението в България.

Първоначално обявената сума само за една операция в клиника в Истанбул е 14 хиляди евро. Само за два дни родопчани откликнаха и събраха близо 20 хиляди лева по сметката на детето.  

В помощ на кампанията за Любчо са поставени кутии в Рудозем, Мадан, Баните, Смолян и село Смилян, каза Мария Караиванова, координатор за Смолянска област на Фондация „Искам бебе“.

Оцени новината

Оцени новината
1/5 от 1 оценки
1/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Ни може

Ни може

22.03.2023 | 15:29

Любчу шъ почака Сегъ помагаме на урките чиииифутски другарко Гайда

Отговори
2 2

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?