3906

Новият заместник ръководител на Окръжна прокуратура – Смолян встъпи в длъжност

Прокурор Атанас Илиев встъпи официално в длъжност като заместник-административен ръководител на Окръжна прокуратура – Смолян днес. Той беше  представен на колегите си на церемония, на която присъстваха Недко Симов, окръжен прокурор на гр. Смолян, магистрати и съдебни служители, съобщиха от прокуратурата.

Окръжният прокурор Недко Симов връчи акта за встъпване в длъжност и пожела здраве и професионални успехи на новия заместник-административен ръководител.

Припомняме, че на 15 май 2024 г. Прокурорската колегия, изпълняваща функциите на Висш прокурорски съвет, на основание чл. 160 вр. чл. 168 ал. 3 от Закона за съдебната власт, назначи Атанас Илиев за заместник-административен ръководител на Окръжна прокуратура – Смолян. Той е завършил специалността „Право“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Има близо 22 години юридически стаж, като от тях 19 години в съдебната система.  Работил е като следовател, прокурор и заместник- административен ръководител на Районна прокуратура - Пловдив.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?