46

Наградиха Мартин, предотвратил телефонна измама за 5000 лева

С „Грамота за заслуги“ и плакет за съществен граждански принос при предотвратяване на  телефонна измама и навременно оказвано съдействие в работата на органите на МВР – Смолян, беше награден Мартин Сергеев Чаушев. Директорът на Областната дирекция – старши комисар Костадин Пачеджиев лично връчи наградите на смолянчанина и му благодари за доблестната постъпка.

Чаушев предотвратява преди два месеца телефонна измама на възрастно семейство от Смолян. Хората били приготвили да дадат на измамниците 5000 лв.

 Наградата на смолянчанина е във връзка с професионалния празник на МВР и честването на от неговото създаване на 5 юли 1879 година. Служителите на Областната дирекция на вътрешното ведомство в Смолян почетоха празника си с поднасяне на венец и преклонение пред паметника на Христо Ботев в Смолян. 

По повод празника са наградени 23 служители за постигнат съществен и колективен принос при изпълнение на служебните задължения.  С „Писмена похвала“ от директора на ОДМВР-Смолян са наградени 21 служители, а 2-ма са преназначени на по-висока длъжност.  Със заповед на главния секретар на МВР с „Писмена похвала“ са наградени и 4-ма служители от Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“.

 Традиционно със събрани средства, отделяни ежемесечно от служителите на областната дирекция и с подкрепата на членовете на Международната полицейска асоциация /ИПА/, бяха подпомогнати шест деца на полицаи загинали по време на изпълнение на служебните си задължения.

Старши комисар Костадин Пачеджиев поздрави служителите и изрази своето уважение и признателност към всеотдайността и професионализма им, като им пожела здраве, воля и упоритост в напрегнатото ежедневие, нови успехи в служебен и личен план, благодари им за избора, за амбицията и за енергията да служат вярно на страната на доброто. 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?