49

Младежи откраднаха кола в Смолян, откриха я в Асеновград

Двама младежи на 15 и 18 години са заловени за кражбата на лек автомобил "Рено 5" от Смолян. Сигнал за кражбата на колата е подал на 24 март т.г. 73-годишен мъж от Смолян. Той е заявил, че за  времето от 18:00 ч. на 23.03.2023 г. до 08:00 ч. на  24.03.2023 г.,  от площадка пред гаража му е отнет собственият му лек автомобил „Рено 5“.

По случая е образувано досъдебно производство и незабавно след получаване на сигнала са проведени опаративно-издирвателни мероприятия и процесуално-следствени действия.

В резултат на бързите действия на криминалистите от РУ-Смолян, автомобилът е установен в гр. Асеновград. Заловени са двамата извършители – младежи на 15 и на 18 години от гр. Смолян, съобщават от полицията. Работата по случая продължава.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
slbake

slbake

27.03.2023 | 15:56

Прочетете моето свидетелство как получавам заем от надеждна компания. Здравейте, аз съм katica, в момента живея в българия, бях във финансово положение през май 2022 г. и трябваше да си купя къща. Опитах се да търся заем от различни кредитни компании, както частни, така и корпоративни, но не се получи и повечето банки отказаха кредита ми. Но както Бог би го пожелал, ме запознаха с частен кредитор, който ми даде заем от €75 000 евро и днес имам собствена къща и собственик на бизнес и в момента се справям добре, ако трябва да отидете на компания за осигуряване на заем. без обезпечение, без кредитна проверка, само 2% лихвен процент и съподписвач с по-добри погасителни планове и график, свържете се с Albaker заем, ([email protected]). Той не знае, че правя това, но сега съм толкова щастлив и реших да разкажа на хората повече за него и искам Бог да го благославя повече. Можете да се свържете с него чрез неговия имейл. [email protected]

Отговори
0 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?