46

Младеж ще плаща 500 лева глоба за обиди на полицаи и закана на фелдшер

28-годишен ще плаща 500 лева глоба за обиди на полицаи в Златоград, реши Районният съд в най-южния ни град.

Младият мъж празнувал спортна победа с компания в къщи, но заради силната музика вечерта съседи подали сигнал в полицията. Униформените отишли на адреса  и го накарали да слезе до патрулката, тъй като не представил документи, а заради предишни сигнали за силна музика, трябвало да му съставят акт. Това вбесило А. Д. и при патрулката той се държал с униформените арогантно, отварял вратата и дърпал един от полицаите за ръката, крещял и обиждал на висок глас. Униформените го откарали в Спешно отделение, където разяреният мъж заплашил фелдшера.

Мъжът е задържан за 24 часа, а дрегера показал, че е с 1.98 промила алкохол в кръвта.

В съдебна зала той се извини на полицаите, че ги е наричал „тъпи, прости, пе*али“ и че ги е псувал, както и на фелдшера за заканата „ще бъдеш чао“.

А.Д. работи като машинен оператор в местна фирма, имал е хулигански прояви през 2014 г., но не е осъждан.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Всички сте ЧАУ

Всички сте ЧАУ

20.03.2023 | 17:48

Всички у Чииииифутската Мекица са ЧАУ Единственото хубуууу нящо е че не го знаят Което улеснява нашата позиция на домакини и изпращачи Те всичките толкова са заслепени от безграничната си наглост че не знаят че са ЧАУ И много интересно докога тяхната милиция ще ги пази докато изпаднат във позиция ЧАУ или първом милицията им ще е Чау Я лично мислим че милиция Каскетатура и Съд да съ ЧАУ първум и после ония сами ще са ЧАУ По три дена сватби под войнишките палатки забраниха едните ЧАУ благодарение на другите ЧАУ Когато някой се весели за тях е огромна болка Я си мислим че чрез веселие да ги унищожим и им кажем ЧАУ Ако и това не помогне Със другаря Калашников ще се веселим Нали

Отговори
0 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?