Следвайте ни

Македонец предложи на любимата си брак на пистата в Пампорово СНИМКИ/ВИДЕО

viber icon

Македонец предложи на любимата си брак на пистите в Пампорово на връх Богоявление.

Младоженецът изненада булката с голям надпис: Ке се мажиш ли за мене? След това коленичи и подаде пръстен на любимата си на ски плац "Студенец", а тя се разплака.

Видео на предложението бе качено във Фейсбук и вече се споделя от хора от двете държави. "Не знаем какви са имената на младоженците. Нито къде са отседнали. Останаха анонимни, но за тях ще е паметен ден. В Туристическия център наблюдавахме какво е положението по ски пистите на уеб камерите, когато видяхме надписа с предложението", каза Асен Рашев от Туристическия център на Пампорово. 

В родопския курорт за пореден път стават свидетели на предложение за брак на пистите. Предна зима младоженец предложил на булката си брак като нарисувал предложението с крачки и я изкарал на тераса на кула "Снежанка" да го прочете. Преди това пък турчин предложил на любимата си с надпис на писта "Стената".

 

 

Петя Гайдарова

Петя Гайдарова

Репортер-редактор - екип "Регион" Смолян

Петя Гайдарова е кореспондент на в. „Марица“ в Смолян. Завършила е "Български език, литература и история" в ПУ „П. Хилендарски“ и „История“ в Югозападен университет "Н. Рилски“. Има квалификация на BBC World Training Trust.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?