Следвайте ни

 Лятно училище за фокуси откриха в Соколовци

viber icon

Актьорът Ненчо Илчев организира работилница за фокуси в смолянското село Соколовци. Оригиналната инициатива се осъществи сред природата - в базата за спортен риболов "Петлето". Деца от цялата страна усвоиха тънкости на фокусите с карти и въженца. Хлапетата искрено се забавляваха, докато на открито дишаха боров въздух и се радваха на красотите наоколо.

"Когато нещо е добро, трябва да се прави. Децата са двигателят, защото емоцията им е огромна. Аз лично имам 3 деца и всички са записани на курса", каза Илия Тодоров, представител на домакините.

Групите в работилницата са от 10 деца, за да може илюзионистът да обърне индивидуално внимание на всеки участник. Работилницата е с предварително записване, могат да се записват деца до 12-годишна възраст.

Ненчо Илчев припомни, че в родното му село Момчиловци предстои да се изгради музей на илюзионното изкуство. Там жителите и гостите на живописното село ще могат да видят част от реквизита на едни от най-големите български илюзионист, сред които Орфи, Факира Мити и други.
Следващата работилница за фокуси ще се проведе на 14 и 15 август. 

Петя Гайдарова

Петя Гайдарова

Репортер-редактор - екип "Регион" Смолян

Петя Гайдарова е кореспондент на в. „Марица“ в Смолян. Завършила е "Български език, литература и история" в ПУ „П. Хилендарски“ и „История“ в Югозападен университет "Н. Рилски“. Има квалификация на BBC World Training Trust.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?