Следвайте ни

Коледна радост! Общинари от Златоград разказват приказки в нета

viber icon

Управата на Златоград поде кампания, посветена на Коледа 19 вечери да разказва приказки в интернет. Общинарите публикуват чудните истории за малки и големи на сайта на Община Златоград и в страницата на управата във Фейсбук под мотото: „Да разкажем приказка една... на нашите деца”. Началото бе дадено със запалването на светлините на елхата в най-южния ни град на 6 декември. 

В обръщението си от управата призовават: Скъпи родители, запалихме светлините на Коледното ни дръвче! Заредихме душите си с нова надежда, вяра и любов! От днес, всяка вечер до Коледа, ще разказваме по една приказка на децата на Златоград! Ще се радваме, ако вие намерите време да прочетете тази приказка на своите деца! Разкажете вашата приказка и споделете с нас, в снимка, вълшебния си момент с децата".   

"Коледната ни елха е приказна тази година, с тази идея бе украсена. Приказките са с нас през целия живот. Като си малък - ти ги четат, а като си възрастен - ги четеш. До 25 декември ще публикуваме приказки, след което ще има изненади", каза заместник-кметът на община Златоград Елмира Угорлиева.

Инициативата започна с българска народна приказка, последва приказка за три най-интересни думи, които лекуват всичко: Имало едно време. 

Предстои приказки да се четат и в дневните центрове в Златоград.

Гергана Василева

Гергана Василева

Журналист - екип "Регион"

Гергана Василева завежда екип „Кореспонденти” в „Марица”. Има отличие за Журналист на годината. Работила е в ресорите криминален, социални дейности и региони.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?