Следвайте ни

Кметът на Забърдо бесен на Мая Манолова: Падна ми в очите!

viber icon

Остро изявление отправи кметът на село Забърдо Валентин Черпоков чрез медиите по повод посещението на Мая Манолова в Родопите днес. 

 "Мая Манолова твърди на брифинг днес в Смолян, че е била в село Забърдо. Това не е вярно! Била е на 13 км от Забърдо на разклона за селото. Целият ден съм бил в селото  и не съм я видял!“, категоричен е родопският кмет.

„Харесвах я, но ми падна в очите с подобно твърдение, че съм дерибействал и ще прави проверка на изборните резултати и свързаните с тях регистрации в селото, при все че за това са се произнесли не една и две институции и съдилища. Тя на мен ми е казвала, че се възхищава от мен какво правя за Родопите и България като кмет, след като знаеше, че аз за първи път вкарах в България насърчаването с 1000 лв. за родено дете, безплатни тъжни ритуали и безплатни закуски в училище и безплатно посещение на детска градина. Години след това едно от правителствата го вкара това в държавата.

Огорчен съм от отношението й, защото тя явно не знае за кой точно говори, ако ме види, ще се сети, че е сбъркала. Не е красиво и нормално такова отношение. В Родопите не се говори така, както си позволяват политиците да говорят в София. Тук всички се познаваме. Мая, Мая, така не става, така не бива, падаш ми много в очите!", заяви Черпоков.

Той подчерта, че я чакал да я посрещне с овче мляко в Забърдо, защото я харесвал, но тя не го посетила.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Сестра галева съм аз

Сестра галева съм аз

26.11.2020 | 20:42

Ми, грешка голяма. Защо си я харесвал, тя е само лъжи. Тя търси само пари и власт, а е злобна, завистлива и много лъжлива.

Отговори
8 2
Бря кмете Шкембето кък е Расте ли

Бря кмете Шкембето кък е Расте ли

26.11.2020 | 17:42

Фати адиния тюфлек удри другия с въстъгаркята крива От идин дол.дренки съ От еднъ копанкя ручат Свине

Отговори
12 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?