Следвайте ни

Кметът на Мадан награди двама отличници с пари от джоба си

viber icon

Двамата първенци от Випуск‘ 2021 г. на средните училища в община Мадан получиха награди от кмета на Мадан Фахри Молайсенов. За девета поредна година Молайсенов награждава с лични средства отличниците сред абитуриентите на общината. Той плаща пъpвите ceмecтpиaлни такси във виcшeтo yчeбнo зaвeдeниe, в кoeтo вceки eдин oт тяx e избpaл дa пpoдължи oбpaзoвaниeтo cи.

С най-висок успех за 2021 г. от СУ„Отец Паисий”  e Александър Кичуков, който завърши средното си образование с успех 5,95. Младежът ще продължи да учи в ПУ „Паисий Хилендарски” в Пловдив, специалност „Софтуерно инженерство“.

Първенецът на ПГ „Васил Димитров“ за 2021г. е Емануил Павлов с успех 5,80 . Той също е избрал да учи софтуерни технологии и дизайн в ПУ „Паисий Хилендарски” в Пловдив.

"Искрено се надявам един ден по-знаещи и можещи, да се върнат в Мадан, защото те и всички млади хора са неговото бъдеще", каза Молайсенов.

Петя Гайдарова

Петя Гайдарова

Репортер-редактор - екип "Регион" Смолян

Петя Гайдарова е кореспондент на в. „Марица“ в Смолян. Завършила е "Български език, литература и история" в ПУ „П. Хилендарски“ и „История“ в Югозападен университет "Н. Рилски“. Има квалификация на BBC World Training Trust.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?