Следвайте ни

Хасковска фирма спечели обществена поръчка на митницата

80 000 лв. без ДДС е одобрената оферта за строителен надзор по отвеждане на високи води на река Хаяз при пункта Капитан Андреево

viber icon

Хасковската фирма "Ен Ар Консулт" ЕООД спечели обявена от Агенция "Митници" обществена поръчка.Тя е с предмет извършване на оценка на съответствието и осъществяване на строителен надзор при изпълнение на изграждането на съоръжения за отвеждане на високи води на река Хаяз при ГКПП Капитан Андреево. В публикуваната от Агенцията тържна документация е отбелязано, че прогнозната стойност за изпълнение на поръчката е 90 000 лева без ДДС. Предложената и одобрената от комисията оферта на ЕООД-то е за 80 000 лв. без ДДС.

Срокът за изпълнение трябва да не е по-дълъг от 180 календарни дни и не по-малъкот 65 календарни дни. За строително-монтгажни работи определеният срок е не по-дълъг от 120 календарни дни и не по-малък от 45 календарни дни.

В предишна процедура на същата обществена поръчка през октомври м.г. били подадени три оферти. Те обаче били отстранени като неподходящи.

Съобразено със Закона за обществените поръчки комисия е провела преговори с поканения участник. Офертата е оценена съгласно избрания критерий за икономически най-изгодна и най-ниска цена, гласи решението на комисията./Марица

.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?