49

Голяма трагедия! 26-годишен загина на място, ударен от ток

Голяма трагедия почерни смолянското село Могилица. 26-годишният Цветан Росенов загина на място в събота на обяд от токов удар. Младият мъж топлел вода на партера на фамилната им къща в селото, когато го удря електричеството и пада на земята. Веднага се събират близките и се опитват да го върнат към живот, но сърцето на младия мъж било спряло.

Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство, съобщиха от полицията.

„Ти беше моята опора, моята гордост, моят идеал, моят супермен. Имаше мечти, сбъдваше ги и мечтаеше още. С твоята доброта и озтивчивост докосна много хора, които ще те помнят с твоите думи и дела. СВЕТЪЛ ДА Е НЕБЕСНИЯ ТИ ПЪТ СИНЕ!“, написа в социалните мрежи баща му Росен Инджов, който е полицаят на селото.

Погребението ще бъде утре, от 11.00 ч. Поклонението ще е от 10.00 ч. пред домът им в с. Могилица.

„Голяма трагедия за цялото село, той беше уникален, рядко сърдечен, всеотдаен, деен, на всеки да помогне. Много искаше да направи нещо за селото, така че да е полезно за всички. Възроди сайта за Могилица, правеше беседки, навеси, скари, на всеки помагаше, със всеки се отнасяше с огромна доброта“, каза Федя Рушанов.

За възродения от него и приятели сайт на селото, https://mogilitsa.com/, Цветан написа във Фейсбук: „На 1-ви юни преди една година, един от плодовете на моя и мнозина около мен труд стана видим за широката публика. След една година сайта можем да се гордее с над 14 600 прегледа и 4300 посетителя. Още от самото начало нашата цел беше да предоставяме подробна, пълна и лесно достъпна информация, както и да създадем едно място, където всеки може да намери дом за отдих или да открие прекрасно място, от което да създаде следващата си снимка, спомен или приключение. Това място трябваше да бъде сцена за нашите местни услуги и продукти. И най-накрая, пожелавам на това място множество дълги години. Надявам се да имам достатъчно време, за да го поддържам и развивам, заедно с още 100 идеи свързани с неговото развитие“.

Потресени и опечалени от загубата са и в селата в цялото Арденско корито.

Екипът на „Марица“ изказва искрени съболезнования на семейството, близките и приятелите на Цветан, както и на цялото село за внезапната и непрежалима загуба!

 

Оцени новината

Оцени новината
4/5 от 1 оценки
4/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Всичко хубаво бе,

Всичко хубаво бе,

20.08.2023 | 10:52

амъ младия мъж го няма вече...

Отговори
4 2
Яяяя

Яяяя

20.08.2023 | 10:43

И все пак каква е била причината за токовия удар? Неизправен уред, неспазване техниката на безопасност...? Иначе жалко за момчето, изглежда е било от тези с огън в сърцето. По подобен начин от токов удар в банята, си замина моя колежка на 22 г. Препоръчвам да се модернизират старите ел. инсталации с добавянето на дефектно-токова защита която защитава точно от такива произшествия. Работи и при старите двупроводни инсталации. Вярно с намалена функционалност. Цена около 45-100 лв на устройството. При новото строителство е вече задължителна и заложена в проекта.

Отговори
13 0

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?