4020

Глобиха 56-годишен мъж, пиян удрял и обиждал жена в рудоземско село

56-годишен от рудоземското село Елховец е глобен с 450 лева за непристойна проява на публично място, изразяваща се в отправяне на ругатни и обидни думи спрямо своя позната. Той й нанесъл няколко удара по лицето. Наказанието е по указа за дребно хулиганство от Районния съд в Мадан.

Инцидентът е станал пред очите на свидетели пред хранителен магазин в Рудозем. Мъжът и жената се познавали от дълго време и разговаряли на чашка.
В един момент И. С., който бил силно повлиян от алкохола, безпричинно предизвикал скандал  с жената  като й отправил ругатни и обидни думи, наричайки я „курва“ и я блъснал и нанесъл няколко удари с ръце в областта на лицето. След свадата при тях дошли трима души, които се намирали в близост до магазина и спрели скандала. На място дошъл полицейски патрул, които задържали агресивния мъж.

"Признавам се за виновен. Бях много пиян, изпих 10 бири и 400 мл. ракия. Единственото нещо, което помня вечерта, че е дръпнах Ц.. И когато полицаите дойдоха да ме задържат, при влизането в полицейската кола се ударих в дясното коляно и около дясното слепоочие. Това помня от вечерта. С Ц. се познаваме може би от 30 години и сме приятели, излизаме често и често пием заедно, но до тази вечер никога не се е получавал конфликт. Не помня какво ме е провокирало и то всичкото е на базата на много алкохол. Не отричам, че може да съм я обиждал, да съм й казал нещо, да съм я ударил, не отричам, поради простата причина, че бях гипс пиян", казва пред съда мъжът.

При задържането му И. С. продължил да се държи агресивно и се съпротивлявал, което също станало достояние на присъстващите. Пред съда мъжът се извинил и разкаял. Така съдът му наложил по-лекото от двете предвидени в УБДХ административни наказания.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?