Следвайте ни

Гайдари дариха храна на 550 души в 7 родопски села 

viber icon

Българската национална гайдарска асоциация раздаде лично дарение от храни, предпазни средства и дезинфектанти на 550 души от седем смолянски села. Продуктите получават нуждаещи се от Широка Лъка, Левочево, Бостина, Писаница, Хасовица, Соколовци и Кутела, съобщиха от общината в Смолян.

Решихме, че е най-добре кметовете на населени места да преценят кои хора да подпомогнем, посочи зам.-председателят на Гайдарската асоциация Теодора Игнатова, която е почетен консул на България в Конго.

Помощта със съдействието и инициативата на Българската национална гайдарска асоциация‘‘ е с финансовата подкрепа от Фонд "Обединени срещу COVD-19“.

Хранителните продукти раздаваха лично известният гайдар и председател на Националната гайдарска асоциация Петър Янев и Теодора Игнатова със съдействието на кметовете и директорът на РД „Социално подпомагане“ Петя Пампорова.

Петя Гайдарова

Петя Гайдарова

Репортер-редактор - екип "Регион" Смолян

Петя Гайдарова е кореспондент на в. „Марица“ в Смолян. Завършила е "Български език, литература и история" в ПУ „П. Хилендарски“ и „История“ в Югозападен университет "Н. Рилски“. Има квалификация на BBC World Training Trust.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?