Следвайте ни

Доброволци доставиха първата храна от дарения в Смолян

viber icon

Започна доставката на хранителни продукти на социално слаби хора в община Смолян от хранителната банка, която създаде Общината. Раздават се подготвените 400 пакета с продукти, които бяха закупени с лични средства на кмета, заместниците му и секретаря на Общината. Доброволци, които имат автомобили, днес доставят пакетите на нуждаещите се хора от селата. Утре помощта ще бъде предоставена и на социално слаби от града и кварталите, съобщиха от общинската управа. Както вече информирахме, списъците са подадени от дирекция „Социално подпомагане“.  Община Смолян предостави на доброволците маски, ръкавици, облекло и дезинфектанти.

Всеки, според възможностите си, може да дари пакетирани хранителни продукти. Те ще се приемат в Центъра за информация и обслужване на гражданите  от служител на община Смолян, който ще записва и имената на дарителите. Събраните продукти ще се разпределят от администрацията и ще бъдат раздавани на нуждаещите се наши съграждани.

 

Петя Гайдарова

Петя Гайдарова

Репортер-редактор - екип "Регион" Смолян

Петя Гайдарова е кореспондент на в. „Марица“ в Смолян. Завършила е "Български език, литература и история" в ПУ „П. Хилендарски“ и „История“ в Югозападен университет "Н. Рилски“. Има квалификация на BBC World Training Trust.   Още

Коментари (2)

С рипни калинке

01.04.2020 | 11:44

Ха налево, ха надесно, вирус са не гони и лекува...!

Отговори
0 0

Помаците са станали още по,, дейни,,

01.04.2020 | 11:42

Къде се намира Смолян, до Румъния май е близко.!?

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?