Следвайте ни

Димитровград с награда за социална политика

viber icon
ДИМИТРОВГРАД, "Хасковска Марица"  
Димитровград бе отличен за работата си в социалния сектор. На официална церемония в края на миналата седмица, . Социално предприятие към общината беше зае второ място в категория "Социални иновации в подкрепа на социалната икономика, свързани със заетост". Наградата бе връчена на директора на предприятието г-жа Магдалена Ванчева лично от социалния министър в оставка Зорница Русинова. На официалната церемония бе и зам.-кметът Яшо Минков.
Министерството на труда и социалната политика обяви конкурс за насърчаване развитието на социалните иновации в подкрепа на социалната икономика за втора поредна година. Основната цел на годишна национална награда, е да бъдат отличени организации, социални предприятия, кооперации, образователни и научни институции, които допринасят за развитието на социалната икономика в България чрез социални иновации.
Във второто издание на конкурса бяха отличени участници в категориите за социални иновации, свързани със заетост, социално включване и за предоставяне на социални продукти и услуги.
Цанка Семерджиева

Цанка Семерджиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Хасково

Завършила е „Човешки ресурси” в УНСС и ПУП във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”, преди това РЕГ „Любен Каравелов” в Хасково. Като журналист работи от 21 г. Започва във в. „Новинар юг” през 1998 г., където репортерства 6 г., следва в. „Тракия”. Близо 15 г. е във в. „Хасковска Марица” където е била репортер, зам. главен редактор, главен редактор.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?