Следвайте ни

Да помогнем! Спешна кампания за спасяване на малкия Денис

viber icon

Спешна кампания за събиране на средства за спасяване на 11-годишния Денис Стефанов Копитев започва в Смолянско. Момчето е от Мадан и се нуждае от животоспасяваща бъбречна трансплантация, за която е необходима сума от около 72 000 лв., непосилна за семейството. 

"Операцията е много спешна, детето не е добре, в болница сме в София. Денис се бори за живот, откакто е на 3 години и 9 месеца. Вече 7 години семейството сме само в ходене по мъките. Оказва се, че генетично е страданието му в бъбреците и не се повлиява от лечение. Детето много страда, много гърчове получава, мозъчна увреда, високо кръвно. Имаме едно детенце", каза майка му Надие. Семейството плаща и квартира в София, тъй като Денис три пъти седмично е на хемодиализа там.

ДАРИТЕЛСКА СМЕТКА

Банка ДСК
IBAN: BG65STSA93000028001656
BIC: STSABGSF

Денис Стефанов Копитев

 

Петя Гайдарова

Петя Гайдарова

Репортер-редактор - екип "Регион" Смолян

Петя Гайдарова е кореспондент на в. „Марица“ в Смолян. Завършила е "Български език, литература и история" в ПУ „П. Хилендарски“ и „История“ в Югозападен университет "Н. Рилски“. Има квалификация на BBC World Training Trust.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Иванов

Иванов

28.05.2021 | 16:58

В БГ има над 400 болници на държавна хранилка.......Минимум 100 са излишни....Да не говорим че всичко е високи технологии а работата на медиците се върши от ТЕХНИКАТА !!!!!!!

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?