1939

Д-р Красимир Събев отново повежда листата на ГЕРБ в Смолянско

Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира пълна листа за народни представители в предстоящите парламентарни избори на 2 април. Документите в РИК, бяха внесени от областния координатор на ГЕРБ Николай Мелемов и водача на листата д-р Красимир Събев.

"Нашият отбор е  амбициран за поредна изборна победа на коалицията ГЕРБ-СДС в Смолянска област“, обяви Мелемов.

Водачът д-р Събев подчерта, че за него е привилегия да е начело на листа, съставена от „знания, младост и опит“. Убеден е, че с експертния потенциал и личностните качества на всеки в нея ще стигнат до максимален брой хора.

"Ще заявим ясно какви са намеренията ни. Кампанията ни ще е основана само на факти и ангажименти, които сме способни да изпълним. Народът ни вече е уморен от политическа нестабилност. Затова призовавам за максимална активност на тези избори, за да победят най-добрите и да поведат страната напред“, изтъкна д-р Красимир Събев

Той е анестезиолог и началник на ОАИЛ в МБАЛ-Смолян. 55-годишния лекар е бил депутат в 44-тото, 47 и 48-мо Народно събрание.

Втори е икономистът и бивш областен управител Недялко Славов. Трети в листата е Красимир Даскалов, бивш кмет на община Девин. Следват Васил Седянков, д- р Нина Карова, Иван Кънев, Радослав Филизов и Иван Стоев.

Оцени новината

Оцени новината
1/5 от 3 оценки
1/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Мдаааа

Мдаааа

26.02.2023 | 17:33

Много бивши

Отговори
1 0

Анкета

Коя дата предпочитате за национален празник на България?