Следвайте ни

Д-р Даниела Дариткова: Гласувах с надеждата, че ще работим заедно за България

Тя гласува заедно със съпруга и сина й в секция в кв. Райково на Смолян

viber icon

"Гласувах с вярата в демокрацията и демократичния рефлекс на българите. С надеждата, че утре ще се обединим и заедно ще работим за преодоляване на здравната криза, икономическите и социалните последствия от нея", заяви пред журналисти водачът в листата на коалиция ГЕРБ-СДС д-р Даниела Дариткова. 

Д-р Дариткова подчерта, че избраните народни представители от региона ще работят за още повече инвестиции в Смолянска област, за просперираща и стабилна България. 

Тя гласува заедно със съпруга и сина й в кв. "Райково" на Смолян.

 

 

Петя Гайдарова

Петя Гайдарова

Репортер-редактор - екип "Регион" Смолян

Петя Гайдарова е кореспондент на в. „Марица“ в Смолян. Завършила е "Български език, литература и история" в ПУ „П. Хилендарски“ и „История“ в Югозападен университет "Н. Рилски“. Има квалификация на BBC World Training Trust.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Р. Радев

Р. Радев

04.04.2021 | 13:10

Глacувaйте зa cвoбoднa и прocпeрирaщa Бългaрия. Мaкaр и труднo - бългaритe взeмaмe cъдбaтa cи в cвoи ръцe. Иcкaм дa призoвa вcички пълнoлeтни бългaри дa глacувaт, aкo нe - иcтoриятa щe ни прaти нa пoпрaвитeлeн пo дeмoкрaция"

Отговори
3 1
Пичага

Пичага

04.04.2021 | 16:27

Комунист да говори за демокрация ... нонсенс ! Бягай в левия ъгъл при краварката нинова !

Отговори
1 0
К. Нинова

К. Нинова

04.04.2021 | 13:10

Моментът е решаващ за България – излезте и гласувайте. Гласувайте за промяна и стабилност, да излезем от дъното на всички мрачни класации. За подредена, справедлива и социална България. Гласувайте за здрав и образован народ, който има работа и получава високи заплати и пенсии. Който диша чист въздух, пие чиста вода и яде чиста българска храна. Гласувайте за справедлива България.

Отговори
2 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?