Следвайте ни

Удар! Бивш затворник направи 4 взлома накуп в Смолян

viber icon

Рецидивист с множество осъждания за кражби беше заловен от униформените за серия разбити обекти за ден в Смолян. 34-годишният Иван И. проникнал в сградата на Комплекса за социални услуги за деца и младежи с увреждания в областния град, след като разбил стъклопакет. В същия ден той разбил и входната врата на Обредния дом в общинската администрация в Смолян и шест врати вътре. Взломил и 2 монетника, поставени на автоматична автомивка на ул."Полк. Дичо Петров". Нахълтал и в една вила.

Полицията го задържа часове по-късно, а прокуратурата му наложи 72-часова мярка за задържане. Ще поискаме и постоянна мярка за задържането му от съда, каза районният прокурор Димитър Стратиев. Делата за всички взломни кражби ще бъдат обединени в едно, уточняват се щетите от набезите, посочват от държавното обвинение.

Иван И. излязъл от затвора преди няколко месеца, където излежавал присъда за последната си кражба. 

Петя Гайдарова

Петя Гайдарова

Репортер-редактор - екип "Регион" Смолян

Петя Гайдарова е кореспондент на в. „Марица“ в Смолян. Завършила е "Български език, литература и история" в ПУ „П. Хилендарски“ и „История“ в Югозападен университет "Н. Рилски“. Има квалификация на BBC World Training Trust.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?