49

Библиотеката в Смолян организира конкурс „Писмо до мама“

По повод 8-ми март, Регионална библиотека „Николай Вранчев“ - Смолян организира областен ученически конкурс за най-оригинално писмо на тема „Писмо до мама“. Целта на конкурса е да се изрази любовта към майката и да се покаже нейната неоценима роля в отглеждането на децата и съхраняване на семейството, съобщи Антоанета Николова.

В конкурса могат да участват ученици от цялата Смолянска област в три възрастови групи: -  от I до IV клас; - от V до VІІ клас и от VІІІ до ХІІ клас.

Изискванията са писмото да бъде написано четливо на ръка в обем до две страници формат А4, като всеки участник има право да прати по една конкурсна работа. Освен с текст, участниците могат да оформят писмата си с рисунки, стихове и снимки. Децата трябва да напишат имената си, училището, класа, възрастта и телефон за връзка.

Най-добрите писма ще бъдат отличени от компетентно жури по творчески подход, оригиналност и грамотност.  Крайният срок за изпращане на материалите на адреса на библиотеката в Смолян е 1 март: РБ “Николай Ванчев” ул. „Полковник Дичо Петров“ 7, 4700 ж.к. Нов център, Смолян.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?