46

Бащата на бившия вицепремиер Борислав Сандов починал от масивен инфаркт

Бащата на бившия вицепремиер Борислав Сандов е починал от масивен инфаркт. Това съобщи самият Сандов пред "Марица". Както вече писахме, Сандов пусна днес жалейка във Фейсбук профила си и пост:

"Татко внезапно се помѝна. Поне не е страдал. Царство му небесно!".

Димитър Сандов е починал в нощта на изборите. След приключване на изборния ден Сандов се качил в автомобил, за да занесат от комисията изборните книжа в РИК-Смолян. Прилошало му и е бил закаран в МБАЛ-Мадан, където лекарите само констатирали смъртта му. 64-годишният Сандов е бил член на секционна избирателна комисия в село Букова поляна, община Мадан, от коалицията на сина му "Демократична България - Обединение".

"Бях в Букова поляна през деня. Говорих с него. Беше в добро здраве, дори ни изпрати. Изказвам искрени съболезнования  на близките", каза  Зарко Маринов, водач на листата на "Демократична България- Обединение" в Смолянска област.

"Не е вярно, както пишат някои сайтове, че е починал, след като е разбрал резултатите от изборите. Починал е около 10 часа, от масиран инфаркт. Имаше проблеми със сърцето", каза съкрушен Борислав Сандов пред "Марица".

Екипът ни изказва съболезнования на семейството му.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?