49

"Бъди човек": Дариха тон храна за празниците в Девин

118 пакета с хранителни продукти раздадоха на нуждаещи се в община Девин от местната организация на "Бъди човек". В пакетите има основни хранителни продукти - кайма, брашно, спагети, олио, консервирани храни, козунаци и лакомства за празника.

"Днес беше една от най-пълноценните ни кампании. Пълноценна, защото дарихте почти тон храна (118 пакета) и ние доставихме точно толкова на хора в нужда. Пълноценна, защото много от вас ни помогнаха да стигнем до точните хора, които имат нужда не просто от хранителни продукти, а от приятел, с когото да си поговорят и когото могат да помолят за помощ. И този път разширихме списъка с хора, които посещаваме.

Благодарим от сърце на всички, които дариха продукти, на тези, които споделяха и разпространяваха нашата идея и на всички, които ни помогнаха да стигнем до повече хора. "Бъди Човек" е кампания от хората за хората!", заявиха от организацията. 

Кампанията "Бъди човек" е национална. В Девин неин координатор е 29-годишната Моника Карамитева. Всички в местната организация са млади хора. Те разнесоха с автомобилите си хранителните пакети на възрастни и самотни хора, хора с увреждания и социално слаби от Девин и селата в общината. 

Снимки - Теодора Великова

Оцени новината

Оцени новината
3.3/5 от 3 оценки
3.3/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?