46

Атрактивни оферти в Смолян за наемане на търговски площи

Търговия, услуги, туризъм - градът все по-желан за бизнес развитие

Смолян все повече се превръща в град не само с добре развита инфраструктура, но и в такъв, който дава възможност за отлично бизнес развитие. 

Градът е седалище на фирми в техническата и обслужващата сфера, а инвестициите се увеличават с добри темпове. Като важен търговски и туристически център в Централна Южна България той заема водещо място в икономиката на областта.

Икономическата активност на община Смолян е представена основно от малки и средни предприятия. Предимно това са новоизградени частни предприятия в сферата на търговията, услугите и туризма. Логистиката също е добре развита.

Едни от най-големите търговски вериги в България вече избират да наемат помещения в Смолян и да развиват бизнес стратегията си от града в сърцето на Родопите.

Местният бизнес предлага наистина добри условия. 

В момента се предлага атрактивна оферта за търговско помещение с площ от 895 кв. м, на партерен етаж, част от бизнес сграда с отлична локация на ул. „Коста Аврамиков“ 1-Д, в квартал „Райково“, с достъпност и паркоместа. Освен това разполага и с отделно складово помещение с площ от 190 кв. м.  

Телефон за контакт: 0889 63 74 43.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Реалист

Реалист

03.08.2022 | 14:05

Абе то ако беше много хубаво, нямаше половината Смолян да е в Пловдив!

Отговори
2 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?