Следвайте ни

“Асарел-Медет“АД с награда от Българската търговско-промишлена палата

Новини от Пазарджик и региона

viber icon
Българската търговско-промишлена палата отличи „Асарел-Медет“АД по време на двадесет и третото издание на годишните награди за принос към икономиката на Република България. Призовете бяха връчени на официална церемония, която се проведе в „София Хотел Балкан“ на 1 декември.
Панагюрската компания бе отличена в категорията „Топ 10х6“ , в която от организаторите бяха номинирани фирми от Южен централен район с максимални финансови резултати през 2015 година. Призът бе връчен на изпълнителния директор на „Асарел-Медет“АД инж. Делчо Николов от министъра на труда и социалната политика Зорница Русинова.
Класацията се провежда на база счетоводни отчети на компаниите, като експертите са обследвали над 6 000 фирми, произвели общо 85% от брутния вътрешен продукт на страната за тази година./ "Пазарджишка Марица"
Дора Цветкова

Дора Цветкова

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Дора Цветкова е завършила Българска филология в ПУ "П. Хилендарски" през 2000 г. Междувременно работи като учител в различни учебни заведения и специализира "Управление на малка фирма" към Центъра за пазарна икономика в Пловдив. През 2000 г. започва работа в медийния сектор – в. "Новини в цени" и "Знаме". От 2011 г. е в екипа на "Пазарджишка Марица".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?