Следвайте ни

18-годишен падна с Рено по таван в река Черна, друг се удари челно

18-годишен шофьор падна с Рено Лагуна по таван в коритото на река Черна. Младежът по чудо се разминал без сериозни наранявания. Катастрофата става около 21.30 ч. 18-годишният И.К. губи контрол над Реното на излизане от дясна крива, преминава през разделителния остров и платното за насрещно движение и пропада по таван в река Черна.

Ранен е водача, с натъртено дясно рамо, охлузни рани, без опасност за живота. Младежът бил сам в колата. Дрегерът установил, че няма алкохол в кръвта. Според запознати със случая, той е шофирал с много висока скорост, несъобразена с ограниченията и пътните условия. 


На мократа настилка няколко часа по-рано, около 15.40 ч., друг млад шофьор се удари челно в насрещен автомобил. 24-годишният Д.С. от с. Смилян шофирал Мерцедес-а си по пътя от Смилян към Смолян, когато на спускане губи контрол над автомобила, навлиза в насрещната лента и удря челно лек автомобил Фиат.

Леко ранена е 20-годишната А.К., която пътувала в Мерцедес-а. Няма други пострадали. Щетите по катастрофиралите автомобили са значителни, каза шефът на ОД на МВР - Смолян ст. комисар Николай Димов. 

Петя Гайдарова

Кореспондент Смолян екип "регион"

Петя Гайдарова е кореспондент на в. „Марица“ в Смолян. Завършила е "Български език, литература и история" в ПУ „П. Хилендарски“ и „История“ в Югозападен университет "Н. Рилски“. Има квалификация на BBC World Training Trust.   Още

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?