Следвайте ни

10 лева намаление за лифт карти в Пампорово влиза от 15 март

viber icon

С 10 лв. пада цената на дневната лифт карта за възрастен от 15 март в Пампорово. Промоцената от средата на март за възрастен става 52 лв. Дневната лифт карта за младеж и хора на възраст 65+ години пада на 42 лв. , а за дете - на 31 лв.

Предлагат се и редица пакетни отстъпки в платформата https://pamporovo.me/ В секция Магазин на сайта може да се купи онлайн лифт карта или ски/сноуборд пакет. Платформата предлага и букинг система за хотелско настаняване с един клик разстояние.

В курорта условията за ски и сноуборд са отлични. Работят 12 писти и 12 лифта. Освен снежни спортове, в Пампорово туристите могат да избират и между 6 алтернативни предложения, които да заявят директно по телефон или на място в Туристическия център Пампорово. 

Предложенията са за преходи в живописни кътчета край курорта със снежен гид, конна езда, преходи със снегоходки, разходки с моторни шейни, посещения на пещерите в региона или пешеходни преходи.

Петя Гайдарова

Петя Гайдарова

Репортер-редактор - екип "Регион" Смолян

Петя Гайдарова е кореспондент на в. „Марица“ в Смолян. Завършила е "Български език, литература и история" в ПУ „П. Хилендарски“ и „История“ в Югозападен университет "Н. Рилски“. Има квалификация на BBC World Training Trust.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?