46

10 години затвор за Снежана, която уби с нож приятеля си

48-годишната Снежана Йолджиева, която уби приятеля си с нож в дома си в смолянския квартал "Устово", бе осъдена на 10 години лишаване от свобода при първоначален строг режим. Присъдата е влязла в сила и жената е вече в затвора.

Снежана уби Огнян Огнянов -Джурата в спалнята на първия етаж в къщата си с нож, на 12 юни, 2021 г. Тя живеела на семейни начала с 51-годишния мъж. Джурата загинал на място, а сигналът за смъртта му е подаден лично от нея. С техническо средство е установено, че жената е била пияна. Двамата редовно употребявали алкохол, и след като се напиели, започвали скандалите между тях,  които редовно прераствали  във физически сблъсъци.

В деня на убийството Снежана имала рожден ден. Огнян й дал 50 лева, с които да плати 40 лева дълг, а с останалите 10 лева да си купи подарък. Вечерта мъжът, който работел в гатер, се прибрал пиян от работа. Двамата си сипали водка и почти изпили бутилката. След това между тях се разразил скандал, като по думите на Снежана, поводът е бил от интимен характер.  Отбранявайки се, Снежана докопала кухненски нож и го забила в областта на сърцето на Огнян, но не разбрала, че той е починал. Споделя пред разследващите, че мислела, че той си почива. Допила е и неговата чаша и легнала до него и по кръвта часове по-късно разбрала какво се е случило. Установила, че е кръв, видяла, че има прободна рана, опитала се да му прави изкуствено дишане, но разбрала че е мъртъв. Обадила се на тел. 112 и  съобщила е, че в дома й има труп.

Жената е била с почти 3 промила алкохол в кръвта си в нощта на убийството на Огнян. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Дотук добре

Дотук добре

21.10.2022 | 15:52

Хайде сега и дилъра Семерджиев...да видим с един аршин ли мерите.

Отговори
0 0
Напълнихме се с жалки алкохолни утрепки и наркомани

Напълнихме се с жалки алкохолни утрепки и наркомани

21.10.2022 | 13:18

Народът се трепе помежду си в битови скандали,побоища и катастрофи с пияни и дрогирани.Все едно масово всички са деградирали…??!

Отговори
1 2

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?