46

Със съдействието на кмета: Децата в Съединение с безплатни занимания през лятото

И тази година Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните (МКБППМН) към Община Съединение предоставя възможност за приятна и пълноценна ваканция на подрастващите, като част от мерките за повишаване сигурността на децата през лятото.

Програмата предлага безплатно на всяко дете да се включи в разнообразни дейности. Една от основните цели на екипа на МКБППМН, съвместно с експерти от институции и организации, връстници, доброволци, родители, е да популяризира грижата и отговорността за децата. Приоритетни оси са всички 6 инициативи в програмата свързани с широка и ранна превенция, насърчаване активното детско и младежко участие, изграждане позитивни модели на отговорно поведение, творческо начало и безопасен начин на живот чрез интерактивни обучения и игри, както спорт, танци и много забавления.

Лятната превантивна програма на МКБППМН – Съединение „Ваканция 2023" ще стартира на 3 юли от 9,30 часа в помощната сграда, на СУ „Христо Ботев“ – град Съединение. Децата от Съединение ще имат възможност да уплътнят свободното си време през летния период.

В школите могат да се включат деца на възраст от 6 до 18 години. Срокът за записване е до 30 юни 2023 г. До тази дата декларациите от родители се подават в Местната комисия за БППМН, а след 30 юни декларациите се подават при ръководителите. Участието е напълно безплатно.

За допълнителна информация на тел. 0318 2 39 46 и на мобилен 0882 918 965, г-жа Галя Средева.
Занятията ще се проведат през периода 1 юли - 31 август 2023 г. и са организирани от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?

Към анкетата