Деца гостуваха онлайн в община Съединение СНИМКИ

По нетрадиционен начин община Съединение и НУ “Любен Каравелов“ проведоха среща по повод 9 май - Ден на Европа и Ден на ученическото местно самоуправление.  Заради извънредното положение това се случи онлайн. Възпитаниците на началното училище бяха на гости на общинската администрация виртуално.

В самото начало децата бяха поздравени от кмета на общината Атанас Балкански.

„Благодаря на всички вас, мили деца, за полаганите усилия, да учите по нестандартен и нов за всички ви начин - дистанционно. Благодаря на вашите учители за всеодайността и търпението, както и на вашите родители. Заедно всички ще се справим“, каза кметът на общината.

Заместник-кметът Ангел Къцов пък запозна учениците със структурата на общинската администрация. А за да видят самото естеството на  работа, децата посетиха кабинетите на служителите - Счетоводство, Човешки ресурси, финансов контрол, служба общинска собственост, служба ГРАО, служба ТСУ.

Всеки един служител разказа с какво е свързана неговата работа. Най-любопитната информация за всички 112 деца, свързали се в платформата, се оказа информацията за първото и последното бебе, родено до момента. Това се оказаха две прекрасни момиченца с имена Гергана и Елена от Съединение.

Финалът на виртуалната обиколка беше поставен от председателя на общинският съвет г-ца Кристина Крислова. Тя подробно разказа за функцията и отговорностите на тази структура и изказа своята надежда за скорошна среща с малките деца при едни други условия.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?