71

В Садово: Пенсионери и млади майки в обща благотворителна кауза преди Рождество

Вълнуващо предколедно тържество събра в обща благотворителна кауза пенсионерки, млади майки и кмета на Община Садово. "Вие  сте пример за подражание и доказателство как работи заразното добротворство", каза кметът на Садово Димитър Здравков,  който бе специален гост на пенсионерски клуб "Надежда" в Садово по повод коледното им тържество. Председателката на пенсионерския клуб Елена Дакова благодари на кмета за доброто отношение и отзивчивостта към възрастните хора и техния клубен живот.

Благодарение на доброто отношение на кмета Здравков към възрастните хора тази година имаме от общината  климатик и нова кафе машина, казаха домакините. "Обещавам догодина да осигурим средства за  ремонт и на самите помещенията, където се събират пенсионерите", каза още Здравков.

Тържеството на пенсионерите в Садово имаше и благотворителна кауза- продаваха се изработени от тях и от млади майки от общината коледни сувенири, като парите ще се дарят за каузата - изграждане на екопарк за децата в Садово. Такива благородни инициативи, които събират на едно място няколко поколения са част за всяка общност,  каза още Здравков. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?