71

В Садово: Пенсионери и млади майки в обща благотворителна кауза преди Рождество

Вълнуващо предколедно тържество събра в обща благотворителна кауза пенсионерки, млади майки и кмета на Община Садово. "Вие  сте пример за подражание и доказателство как работи заразното добротворство", каза кметът на Садово Димитър Здравков,  който бе специален гост на пенсионерски клуб "Надежда" в Садово по повод коледното им тържество. Председателката на пенсионерския клуб Елена Дакова благодари на кмета за доброто отношение и отзивчивостта към възрастните хора и техния клубен живот.

Благодарение на доброто отношение на кмета Здравков към възрастните хора тази година имаме от общината  климатик и нова кафе машина, казаха домакините. "Обещавам догодина да осигурим средства за  ремонт и на самите помещенията, където се събират пенсионерите", каза още Здравков.

Тържеството на пенсионерите в Садово имаше и благотворителна кауза- продаваха се изработени от тях и от млади майки от общината коледни сувенири, като парите ще се дарят за каузата - изграждане на екопарк за децата в Садово. Такива благородни инициативи, които събират на едно място няколко поколения са част за всяка общност,  каза още Здравков. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
dimitar

dimitar

14.02.2023 | 17:25

Земеделски кредит и инвестиционни услуги Ние сме финансова институция, която подпомага фермери, животновъди и фермери в разширяването на тяхната земеделска и агро-индустриална дейност във всички области. Ние предлагаме заеми от 10 000 евро до сума от 500 000 евро, които се изплащат с 2% лихва годишно за период от 25 години. Свържете се с нас по имейл за повече информация имейл: [email protected] , WhatsApp: 0033 777 665 361

Отговори
0 0

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?