Следвайте ни

Откриха затрупан мъжа от пожара в Поповица

viber icon

50-годишният мъж, който изчезна безследно вчера при пожар в дома му в Поповица , бе открит тази сутрин мъртъв. Минчо бил затрупан в една от пристройките на горящата къща. Пожарът лумна вчера следобяд в дома му до местното училище и за минути унищожи почти цялата къща. В дома били Минчо и майка му Златка. Когато забелязали пламъците, Минчо влязъл в пристройка към къщата им , за да вземе стълба и заедно с майка му Златка да гасят, но се предполага, че не е успял да излезе на време или се е изплашил и останал вътре.

Всички се надяваха тази сутрин да открият Минчо жив. Хора от Поповица обиколиха местата в селото, където се събират бездомници, за да проверят дали Минчо не е при тях. Няколко часа по-късно обаче огнеборци, които разчистваха останките от пожара, откриха мъжът затрупан.   

Според хора от селото Минчо имал психически проблеми, не бил агресивен, но плашлив. Новината за смъртта му разстрои днес селото. Хората разказаха, че Минчо бил трудолюбив, помагал на всеки, но обичал да си попийва.   

Само преди няколко дни Минчо се отървал на косъм от смъртта, след като паднал на жп линията край Поповица и влакът спрял на сантиметри от него. 

Гергана Василева

Гергана Василева

Журналист - екип "Регион"

Гергана Василева завежда екип „Кореспонденти” в „Марица”. Има отличие за Журналист на годината. Работила е в ресорите криминален, социални дейности и региони.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?