Следвайте ни

МВР проговори за екшъна в Катуница

Запалиха ракиджийницата в Катуница

Голям екшън се е разиграл тази нощ в село Катуница. В РУ - Асеновград са получени поредни сигнали в ранните часове на днешния ден. Около 1 ч. -пред местно заведение се сбили двама употребили алкохол клиенти, след разменени преди това взаимни реплики и съществуващ спор помежду им. Единият от мъжете и приятелката му си тръгнали, но по-късно в двора им влезли опонентът му, придружаван от още няколко души.

Домакинът произвел във въздуха изстрел със законно притежавана ловна пушка. Сигналът за стрелбата е подаден към 1.30 ч. При незабавната им намеса полицейските служители установили, че няма пострадали в резултат на стрелбата. Проверката на обстоятелствата продължава под наблюдение на Районна прокуратура - Асеновград. Срещу извършителя е образувано бързо производство за неправилно съхранение на оръжието, задържан е за 24 часа.

В 3.45 ч. е последният сигнал за пожар в ракиджийница,стопанисвана от другия мъж, който е с криминални прояви. Огънят е загасен, установени са материални щети по покривната конструкция.На местопроизшествието е извършен оглед. По случая е образувано досъдебно производство и са предприети действия за установяване на извършителя.

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?