49

„Коледен конвой“ донесе подаръци на деца в неравностойно положение в Садово

В навечерието на един от най-топлите християнски празници, Рождество Христово, малчуганите  в неравностойно положение от населените места на община Садово получиха подаръци за Коледа от клуба в Пловдив – Кръгла маса „Round Table“. Така децата за поредна година съпреживяха международната благотворителна инициатива „Коледен конвой“.

„За нас е повече от удоволствие Община Садово да съдейства тази магия да докосне нуждаещите се деца, затова с вълнение и пълна съпричастност я подкрепяме“, каза кметът Димитър Здравков. 

Подаръците се раздават лично на всяко дете. А радостта в очите им е голяма, защото не малка част от децата никога в живота си не са получавали подаръци преди тази благотворителна инициатива, превърнала се вече в традиция.

„Пакетите са с различно съдържание - играчки, кукли, дрехи, лакомства, ученически пособия, козметични принадлежности, зимни обувки и дрехи, каза Трифон Василев, Паст Президент на Кръгла Маса (Round Table) - България и основен организатор на разпределянето на подаръците за децата в община Садово.

Най-искрени благодарности към клуб Кръгла Маса „Round Table“ – Пловдив и кметовете от населените места на общината поднесе, Здравков. „Един от най – хубавите моменти във всеки празник е радостта, усмивката, щастието и добротата, с която можеш да зарадваш едно дете. Тези жестове и празници имат изключително значение за децата, които имат нужда от специално внимание и повече топлота. Нека магията на святата Коледна вечер влезе в дома ви и донесе здраве, мир и благодат, а добрите жестове към децата продължават, каза Здравков.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?