46

Кметът на Садово с цветя и поздрав към жените за 8 март

   „Уважението на този празничен ден към жените има неизброими основания. Но най-голяма е почитта ни към майките ни, към беловласите дами, които са били част от живота ни, от напътствия за доброто и градивното.  Затова съм днес сред вас, за да изкажа благодарност и пожелая много здраве и благополучие в дните ви да има“. Това заяви кметът на Садово, Димитър Здравков, на среща с дамите от пенсионерския клуб в града.

    До всички жени, които членуват във 12-те пенсионерски клубове на територията на общината Димитър Здравков подписа и изпрати днес поздравителни картички за Международния ден на жената. Красивите жестове пък бяха ръчна изработка от децата в Творческата работилница към Местната комисия за превенция на противообществени прояви на деца и младежи.

„Кметски жест с подарък цвете в саксия имаше и за дамската част на общинска администрация. Жените са винаги най-мъдрата част от всяка инициатива и кауза на Община Садово и нека всяка една от тях на този ден приеме личния ми поздрав и пожелания за мир, лична хармония, здраве и много житейски успехи“, каза още Здравков.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?