71

Кметът на Садово към експерти: Трябва да ви изкараме с бюрата навън! ВИДЕО

Ядосан, кметът на Община Садово Димитър Здравков напусна залата, в която се провеждаше среща между земеделските производители и представители на държавен фонд "Земеделие" и Министерството на Земеделието. Поводът за срещата е падналата градушка, която унищожи реколтата на местните земеделци.

Здравков призова земеделските производители да го последват, след като не можа да се намери  решение, което да сложи край на повтарящите се всяка година спиране на стрелбата срещу градоносните облаци заради прелитащи самолети. Не бяха доволни и от неясното обяснение, кога и колко ще получат земеделците за унищожената реколта.

"Тези хора искат да видят, че държавата застава зад тях. Всяка година се повтаря едно и също, а решение не давате. Трябва да ви изкараме с бюрата навън", ядоса се Здравков на експертите.

Той заяви, че утре всички земеделци излизат с техника на пътя заради липсата на адекватно решение. Думите му бяха посрещнати с аплодисменти от земеделците.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Браво!

Браво!

11.08.2022 | 13:06

Браво на кмета!Уууу на мижавите крадливи калинки на ПП!С бюрата навън..им е малко..

Отговори
0 0
елементарно Уотсън

елементарно Уотсън

01.06.2022 | 15:45

Прав е кмета.При соца нямаше ли самолети? колко самолети летяха от Чешнигирово! Полигоните работеха и нямаше такива поражения.Елементарно е правят коридор за полети встрани от тези райони. Както в соца.Ама иска работа от ръководител полети.По-лесно е да вземат заплати и полигоните да са виновни.А хората-унищожени-градините са живота им.

Отговори
12 0
ттт

ттт

01.06.2022 | 13:50

Кмета, догодина на изборите - вън!!! Само помощи искате - тази държава да не е бездънна яма? - всички искат помощи!! Като засявате "жива" стока - направете си застраховка, или - на късмет!!

Отговори
8 17

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?